Aktuelt hos Slip strømmen fri

Wuji Gong weekendkursus på skønne Mariendal d. 14. og 15. sept.

Se meget mere om kurset Lige her.

Connecting

heaven and earth

anchoring the path

of my human

life

 

 

Husk du som ny klient stadig kan nå at benytte sommertilbuddet til behandlinger i Skanderborg. Jeg har besluttet at forlænge sommertilbuddet en uge, altså frem til d.22 august – og med mulighed for at starte dit forløb, også d. 28.8.

Dynamic Stillness Touch -nu også i Skanderborg.

Jeg glæder mig inderligt over at kunne tilbyde sessioner på Audonicon ved Skanderborg.

I en energi og en ro, der på fineste vis, vil understøtte den dybe meditative tilstand som er indgangen til den transformerende rejse, du kan tage på gennem Dynamic Stillness Touch

Sessioner i Århus

Der er selvfølgelig også mulighed for at aftale tid til sessioner i Mejlgade 95. Århus. Det er på skiftende dage og tidspunkter, men vi finder en løsning, når du har taget beslutningen om at give dig selv muligheden for at nære din krop og sjæl med en rejse ind i den dynamiske stilhed, hvorfra alting kan starte på ny.

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Julie oplevede “at hun fik sig selv tilbage igen”: “Stillness Touch var for mig en næsten magisk oplevelse. Allerede efter første behandling føltes det som om min krop i kaos pludselig havde fået ensrettet energien, så jeg kom i ro. Det var som at få sig selv tilbage igen. Efter to behandlinger bemærkede andre også forandringerne og kommenterede det. Det har været en forunderlig og utrolig oplevelse, og jeg vil anbefale det fra mit inderste.” Julie Lykke Harbjerg

Når vi vil forandre måden vi er i livet på, så er det ikke nødvendigvis Tempoet, der er vigtigt.  Det er til gengæld tillid til processen. Og måske en smule mod – modet til at træde ind i det nye.

Om det er gennem 1:1 forløb, WuJi Gong eller workshops, glæder jeg mig til at se dig
– til at skabe det rum, der inviterer DIN livskraft til at træde klart frem, så du finder DIN vej til et mere kærligt liv i balance og tillid.

Kærligst, Heidi