Aktuelt hos GroundINyou

Vær din egen Valentine-date

Jeg har lyst til at mange flere får muligheden for en dyb pause og har derfor et lille tilbud på sessioner som du køber i denne uge 7.
Pris 555 kr (normalt 795) du kan købe op til 3 sessioner til den pris (eneste betingelse er at de skal bruges inden 1. maj 2020)
Husker du fra sikkerhedsinstruktionen i flyet?
At vi først skal sørge for at få ilt til os selv, så vi har mulighed for at hjælpe dem omkring os, der har brug for det.
 
Jeg tænker, at det gælder for livet i det hele taget.
 
I hvert fald mærker jeg det selv tydeligt, hvordan mit overskud daler og min tolerance og omsorg for andre skrumper, når jeg indimellem glemmer at give mig selv tilstrækkeligt med pauser og fordybelse hvor jeg kan lade op og komme i kontakt med det væsentlige:
Kærligheden til livet.
 

Ny hjemmeside er undervejs, men indtil videre er der bare små ændringer her på siden.

Nye klienter  får 1. session til 595, kr (norm pris er 795,-) en session tager ca 1.5 time inkl goddag og farvel.

Kontakt mig på 22777379 eller info@heididamsgaard, hvis du vil aftale en tid eller har spørgsmål.

Du kan også følge med i tanker, inspiration, tilbud mv på https://www.facebook.com/groundinyou/

To remember who You are – you have to let go of, the one You were told to be.

 

 

 

 

 

Du finder GrpundINyou i Mejlgade 95.

Du kan komme til baggården 95 via hovedindgangen på Mejlgade og så skal du bare gå igennem ud til gården. Eller du kan gå via den blå port i Molsgade og så til højre forbi cykelskuret.

Jeg glæder mig til at se dig dernede.

 

 

Her kan du læse lidt mere om Dynamic Stillness Touch 

 

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Julie oplevede “at hun fik sig selv tilbage igen”: “Stillness Touch var for mig en næsten magisk oplevelse. Allerede efter første behandling føltes det som om min krop i kaos pludselig havde fået ensrettet energien, så jeg kom i ro. Det var som at få sig selv tilbage igen. Efter to behandlinger bemærkede andre også forandringerne og kommenterede det. Det har været en forunderlig og utrolig oplevelse, og jeg vil anbefale det fra mit inderste.” Julie Lykke Harbjerg

Når vi vil forandre måden vi er i livet på, så er det ikke nødvendigvis Tempoet, der er vigtigt.  Det er til gengæld tillid til processen. Og måske en smule mod – modet til at træde ind i det nye.

Om det er gennem 1:1 forløb, WuJi Gong eller workshops, glæder jeg mig til at se dig
– til at skabe det rum, der inviterer DIN livskraft til at træde klart frem, så du finder DIN vej til et mere kærligt liv i balance og tillid.

Kærligst, Heidi