Aktuelt hos GroundINyou

Velkommen til GroundINyou

i uge 3 er der ledige tider tirsdag d.14 og fredag d.17.

En ny hjemmeside er undervejs, men indtil videre er der bare små ændringer her på siden.

Nye klienter  får 1. session til 595, kr (norm pris er 795,-) en session tager ca 1.5 time inkl goddag og farvel.

Kontakt mig på 22777379 eller info@heididamsgaard hvis du vil aftale en tid eller har spørgsmål.

Groundinyou  er et nyt forløb, der støtter dig i at stå kærligt i din egen kraft- og i janaur 2020 har du mulighed for at få forløbet til intropris. Læs meget mere om det lige her.

To remember who You are – you have to let go of, the one You were told to be.

 

 

 

WuJi Gong Kurserne har jeg besluttet lige at lade hvile. Men hvis I er en gruppe, der er interesserede i at lære formen, eller at få en intro workshop, så kontakt mig endelig for en aftale.

Ny base i Mejlgade

Fra d.16. oktober flytter jeg ned til jorden i Mejlgade 95.

Du kan komme til baggården 95 via hovedindgangen på Mejlgade og så skal du bare gå igennem ud til gården. Eller du kan gå via den blå port i Molsgade og så til højre forbi cykelskuret.

Jeg glæder mig til at se dig dernede.

 

 

Her kan du læse lidt mere om Dynamic Stillness Touch 

 

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Julie oplevede “at hun fik sig selv tilbage igen”: “Stillness Touch var for mig en næsten magisk oplevelse. Allerede efter første behandling føltes det som om min krop i kaos pludselig havde fået ensrettet energien, så jeg kom i ro. Det var som at få sig selv tilbage igen. Efter to behandlinger bemærkede andre også forandringerne og kommenterede det. Det har været en forunderlig og utrolig oplevelse, og jeg vil anbefale det fra mit inderste.” Julie Lykke Harbjerg

Når vi vil forandre måden vi er i livet på, så er det ikke nødvendigvis Tempoet, der er vigtigt.  Det er til gengæld tillid til processen. Og måske en smule mod – modet til at træde ind i det nye.

Om det er gennem 1:1 forløb, WuJi Gong eller workshops, glæder jeg mig til at se dig
– til at skabe det rum, der inviterer DIN livskraft til at træde klart frem, så du finder DIN vej til et mere kærligt liv i balance og tillid.

Kærligst, Heidi