Aktuelt hos GroundINyou

Nye tider og nye måder at mødes, sådan er vores virkelighed lige nu.
Jeg håber at du, dine kære og vi alle kommer bedst muligt gennem de udfordringer som Corona pandemien har sat for os.  Og jeg glæder mig til igen at kunne tage imod dig til sessionen på briksen.
“Sammen – hver for sig”  
Skulle du i mellemtiden have brug for støtte gennem samtale og guidning i hvordan du selv arbejde med at finde ro og flow i denne tid, så er det muligt at aftale en onlinesession.
En online session vil altid starte med at jeg guider dig til sammen med mig at finde ind i en centrering og dermed mere ro.
Vi fortsætter med samtale om det du har brug for at give rum og evt nye perspektiver. Måske har du brug for mine vinkler på dine udfordringer, måske har du blot brug for støtte til, at være med de følelser, der følger med.
Og det kan være, at du ønsker en længere guidet visualisering til kærligt at møde nogle af de svære følelser, der kommer frem i denne særlige tid vi er i. Session afrundes altid med en fælles stille stund, guidet af mig.
Som altid er min intention, at støtte dig i en dybere kontakt med din sandhed og kraft, så du kan mærke, at du står godt i dig selv.
Session kan foregå via messenger, telefon, skype eller zoom. Pris: 298 kr. (ca 55 min)
Som altid kan du kontakt mig på 22777379 eller info@heididamsgaard, hvis du vil aftale en tid eller har spørgsmål.

Du kan også følge med i tanker, inspiration, tilbud mv på https://www.facebook.com/groundinyou/

To remember who You are – you have to let go of, the one You were told to be.

 

 

 

Her kan du læse lidt mere om Dynamic Stillness Touch 

 

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Julie oplevede “at hun fik sig selv tilbage igen”: “Stillness Touch var for mig en næsten magisk oplevelse. Allerede efter første behandling føltes det som om min krop i kaos pludselig havde fået ensrettet energien, så jeg kom i ro. Det var som at få sig selv tilbage igen. Efter to behandlinger bemærkede andre også forandringerne og kommenterede det. Det har været en forunderlig og utrolig oplevelse, og jeg vil anbefale det fra mit inderste.” Julie Lykke Harbjerg

Når vi vil forandre måden vi er i livet på, så er det ikke nødvendigvis Tempoet, der er vigtigt.  Det er til gengæld tillid til processen. Og måske en smule mod – modet til at træde ind i det nye.

Om det er gennem 1:1 forløb, WuJi Gong eller workshops, glæder jeg mig til at se dig
– til at skabe det rum, der inviterer DIN livskraft til at træde klart frem, så du finder DIN vej til et mere kærligt liv i balance og tillid.

Kærligst, Heidi Roselina