Aktuelt hos Slip strømmen fri

Ny workshop cirkel – ude i det fri

Jeg elsker selv at vær ude, at bruge naturen til at minde mig selv om hvem jeg også er.  Derfor har jeg nu valgt at invitere til samling Find modet til at stå kærligt ved dig selv

Enkeltssesioner tilbyder jeg i Sjælerum.  Det er i Mejlgade 95, 4 og nemt at komme til.

I mine sessioner med Dynamic Stillness Touch tilbyder jeg dig et rum hvor du bagom nervesystemets spænding og alarmberedskab kan komme i kontakt med Livskraften – The Breath of Life

WuJi Gong kursus d.29. og 30 juni – nærmere info er undervejs.

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Lad mig invitere dig til dyb ro og forandringer i dit liv

Forandringer der tager udgangspunkt i den kraft og kærlighed vi alle har adgang til. Det behøver ikke at være anstrengende at skabe forandring, men vi skal være villige til at giv slip, på det der skabte ubalancen.

Julie oplevede “at hun fik sig selv tilbage igen”: “Stillness touch var for mig en næsten magisk oplevelse. Allerede efter første behandling føltes det som om min krop i kaos pludselig havde fået ensrettet energien, så jeg kom i ro. Det var som at få sig selv tilbage igen. Efter to behandlinger bemærkede andre også forandringerne og kommenterede det. Det har været en forunderlig og utrolig oplevelse, og jeg vil anbefale det fra mit inderste.” Julie Lykke Harbjerg Tempoet er ikke vigtigt. Det er til gengæld tillid til processen. Og måske en smule mod – modet til at træde ind i det nye.

Om det er gennem 1:1 forløb, WuJi Gong eller workshops, glæder jeg mig til at se dig
– til at skabe det rum, der inviterer DIN livskraft til at træde klart frem, så du finder DIN vej til et mere kærligt liv i balance og tillid.

Kærligst, Heidi