Aktuelt hos Slip strømmen fri

Ny base i Mejlgade

Fra d.16. oktober flytter jeg ned til jorden i Mejlgade 95. Og jeg glæder mig over at jeg fremover kan tilbyde sessioner torsdag og fredag i Århus, og onsdage i Skanderborg.

Se billeder fra seneste Wuji Gong weekendkursus på skønne Mariendal  Lige her.

Dynamic Stillness Touch -nu også i Skanderborg.

Jeg glæder mig inderligt over at kunne tilbyde sessioner på Audonicon ved Skanderborg.

 

Sessioner i Århus

Der er selvfølgelig også mulighed for at aftale tid til sessioner i Mejlgade 95. Århus. Det er på skiftende dage og tidspunkter, men vi finder en løsning, når du har taget beslutningen om at give dig selv muligheden for at nære din krop og sjæl med en rejse ind i den dynamiske stilhed, hvorfra alting kan starte på ny.

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Julie oplevede “at hun fik sig selv tilbage igen”: “Stillness Touch var for mig en næsten magisk oplevelse. Allerede efter første behandling føltes det som om min krop i kaos pludselig havde fået ensrettet energien, så jeg kom i ro. Det var som at få sig selv tilbage igen. Efter to behandlinger bemærkede andre også forandringerne og kommenterede det. Det har været en forunderlig og utrolig oplevelse, og jeg vil anbefale det fra mit inderste.” Julie Lykke Harbjerg

Når vi vil forandre måden vi er i livet på, så er det ikke nødvendigvis Tempoet, der er vigtigt.  Det er til gengæld tillid til processen. Og måske en smule mod – modet til at træde ind i det nye.

Om det er gennem 1:1 forløb, WuJi Gong eller workshops, glæder jeg mig til at se dig
– til at skabe det rum, der inviterer DIN livskraft til at træde klart frem, så du finder DIN vej til et mere kærligt liv i balance og tillid.

Kærligst, Heidi