Aktuelt hos GroundINyou

Sommertid hos GroundINyou
Nye tider og en verden, hvor en del ting er i hastig forandring.
Sådan er og har det været for mig her i dette forår.
Virkeligheden vil at jeg er sagt op i det nye lokale og endnu ikke har besluttet hvad der så skal ske. Men det hører du naturligvis om, så snart at der er nyt omkring det.

Jeg kommer til at tilbyde forskellige muligheder for a snuse til, lære, opfriske eller fordybe sin praksis med WuJi Gong formen, så er du interesseret i det kan du holde øje her og på min facebook side – eller du kan kontakte mig direkte med dine ønsker.
Du er dog stadig velkommen til at kontakte mig på 22777379 eller info@heididamsgaard, hvis du gerne vil aftale en tid til en session på briks eller har spørgsmål. Så ser vi hvad vi kan finde ud af.

Du kan følge med i tanker, inspiration, tilbud mv på https://www.facebook.com/groundinyou/

To remember who You are – you have to let go of, the one You were told to be.

 

 

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Julie oplevede “at hun fik sig selv tilbage igen”: “Stillness Touch var for mig en næsten magisk oplevelse. Allerede efter første behandling føltes det som om min krop i kaos pludselig havde fået ensrettet energien, så jeg kom i ro. Det var som at få sig selv tilbage igen. Efter to behandlinger bemærkede andre også forandringerne og kommenterede det. Det har været en forunderlig og utrolig oplevelse, og jeg vil anbefale det fra mit inderste.” Julie Lykke Harbjerg

Når vi vil forandre måden vi er i livet på, så er det ikke nødvendigvis Tempoet, der er vigtigt.  Det er til gengæld tillid til processen. Og måske en smule mod – modet til at træde ind i det nye.

Om det er gennem 1:1 forløb, WuJi Gong eller workshops, glæder jeg mig til at se dig
– til at skabe det rum, der inviterer DIN livskraft til at træde klart frem, så du finder DIN vej til et mere kærligt liv i balance og tillid.

Kærligst, Heidi Roselina