Aktuelt hos GroundINyou

Mens vi venter  –
så tilbyder jeg Online- sessioner og lige nu som TEST-forløb til meget favorabel pris.
Læs mere om det her og kontakt mig gerne for en lille forsamtale, hvis du mærker at det kan være noget for dig.
“Når vi vil forandre måden vi er i livet på, så er det ikke nødvendigvis Tempoet, der er vigtigt.  Det er til gengæld tillid til processen. Og måske en smule mod – modet til at træde ind i det nye.”
Du er altid velkommen til at kontakte mig på 22777379 eller info@heididamsgaard, hvis du gerne vil aftale en tid til en session på briks eller har spørgsmål. Så ser vi hvad vi kan finde ud af.

Du kan følge med i tanker, inspiration, tilbud mv på https://www.facebook.com/groundinyou

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Julie oplevede “at hun fik sig selv tilbage igen”: “Stillness Touch var for mig en næsten magisk oplevelse. Allerede efter første behandling føltes det som om min krop i kaos pludselig havde fået ensrettet energien, så jeg kom i ro. Det var som at få sig selv tilbage igen. Efter to behandlinger bemærkede andre også forandringerne og kommenterede det. Det har været en forunderlig og utrolig oplevelse, og jeg vil anbefale det fra mit inderste.” Julie Lykke Harbjerg

 

Om det er gennem 1:1 forløb, WuJi Gong eller workshops, glæder jeg mig til at se dig
– til at skabe det rum, der inviterer DIN livskraft til at træde klart frem, så du finder DIN vej til et mere kærligt liv i balance og tillid.

Kærligst, Roselina