Dynamic Stillnes Touch på Audonicon

Jeg glæder mig inderligt over at kunne tilbyde sessioner på Audonicon. I en energi og en ro, der på fineste vis, vil understøtte den dybe meditative tilstand som er indgangen til den transformerende rejse, du kan tage på gennem Dynamic Stillness Touch

På Audonicon kan du komme i god tid og lande med en kop te i caféområdet og efter sessionen har du mulighed for at gå udenfor, mærke græsset og den dejlige energi derude.

Det vil øge den gode effekt af sessionen, at du tager dig god tid til at omstille dig fra den dybe meditative tilstand i sessionen inden du skal videre.

 

 

Jeg har beslutte at forlænge det særlige sommertilbud hvor du (som ny klient) kan købe et forløb á 3 onsdagssessioner til bare kr. 1595,- kr.

Pr. 22. August vil prisen være kr. 2175, kr.

Det bliver på onsdage du kan aftale tid til fordybelse hvor jeg afsætter 1.5 time i klinikken og anbefaler dig, at du sætter et par timer af til dig selv.

Enkelt sessioner koster på sommertilbud 650,-kr   fra 22. August. 795,-kr.

Adressen er Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg. Der er gratis parkering og bus 200 ml Århus og Skanderborg stopper få min. gang derfra.