Stillness touch – hvad kan jeg forvente?

Hvordan foregår det?

Du ligger på briksen, påklædt og med puder og tæpper, alt efter hvad der er rart og rigtigt for dig, for bedst muligt at kunne dykke ned i den dybe kontakt indeni. Jeg sidder, eller står og er i løbet af en session kontakt med enkelte steder på din krop. Det kan være under ryggen, fødderne, kraniet eller andet. Typisk vil jeg i session have kontakt 2-3 steder. Jeg sanser, hvor jeg skal være på kroppen – der hvor jeg mærker at kontakten kan åbne til den fordybelse som åbner til “feltet”. Jeg vil også være i en meditativ tilstand og i kontakt med den kraft som jeg overfor har defineret som kærlighed, men det er mig, der er ankeret, så du kan give helt slip og fordybe dig i rejsen ind i dig selv.

Stilheden bliver en port til heling og transformationer

Under sessionen vil du måske komme i kontakt med minder, kendte og gemte følelser og måske nye indsigter, om hvad der er din sandhed. Når de kommer, så stol på, at det er præcis det, du har brug for at se og vide lige nu. Og at når du formår at forholde til neutralt til det der kommer op – vil du give disse elementer mulighed for at blive del af den helhed, som er dig.

Intentionen er at favne, alt hvad der kommer op.

 

Hvordan får du mest muligt ud af din session?

Det er optimalt, hvis du kan komme i en tilstand af afslappethed og med et åbent sind – parat til at lade dig synke ind i stilheden inde i dit center. Og ellers vil det være vores første skridt, at du bliver afslappet på briksen og kan synke ind i en meditativ tilstand.

Efter sessionen er det godt hvis du kan gå en rolig tur, og lade din oplevelse synke ind i din krop og din bevidsthed. Og i de følgende dage opfordrer jeg dig til at være åben og opmærksom på den følelse du havde under sessionen. På den led kan du bevare kontakten til og fornemmelsen af helhed.

På den lange bane ….

Med tiden og måske en række sessioner vil det blive mere og mere naturligt for dig at lade “stemmen” fra hjertets stilhed være din guide i hverdagen. Så du kan være med, og udfolde, hele DIG.