Læs her hvad andre har fået ud af sessionerne

Julie fik hurtigt vendt kaos til ro, så hun igen kunne mærke sig selv.

“Stillness touch var for mig en næsten magisk oplevelse. Allerede efter første behandling føltes det som om min krop i kaos pludselig havde fået ensrettet energien, så jeg kom i ro. Det var som at få sig selv tilbage igen. Efter to behandlinger bemærkede andre også forandringerne og kommenterede det. Det har været en forunderlig og utrolig oplevelse, og jeg vil anbefale det fra mit inderste.”, Julie Lykke Harbjerg

Thomas fik flyttet fokus fra smerte til glæde i sin krop

Thomas fortæller hvordan et længere forløb “langsomt gav plads til en ny
kropsoplevelse – glæde. Et niveau af afslappelse jeg havde glemt, hvordan var. Afslappelse, der var glæde. At min krop var et godt sted at være. Jeg kan sove
igennem. I stigende grad bevæge mig afslappet og i
flow, i stedet for anspændt kontrolleret og
forventende smerte.
Det rum er under fortsat udvidelse og den måde Heidi har åbnet og faciliteret processen, har endvidere gjort det muligt at arbejde videre hjemme, ud fra den
klare kropserindring sessionerne har skabt.
Jeg kan på det aller varmeste anbefale Heidi’s arbejde.
Det har for mig været rent guld.”, Thomas Smith Winther

Stig oplevede forandring både rent fysisk og på det spirituelle plan.

“Efter en række sessioner med Heidi oplever jeg at hendes arbejde præcis slipper den strøm fri, hos mig som klient. Hendes dybe jordforbindelse giver styrke til energiarbejdet kombineret med unik blidhed, så jeg netop åbner op og modtager i mit eget tempo. Heidi har hjulpet mig tættere på min essens og til at udsætte en operativ udskiftning af mit ene ankelled.”, Stort kram, Stig

Trine fik en bonus, hun ikke havde forventet:

“Jeg oplever en fysisk afspænding, som går dybere og virker mere regenererende end meget andet, jeg har prøvet. Det var den fysiske afspænding, jeg kom for oprindeligt, men som en slags bonus oplever jeg en psykisk “kalibrering” – at kraniosakralterapisessionerne bidrager til, at jeg har fødderne mere solidt plantet på jorden og til at falde på plads i mig selv.”, Trine


Hjælp til et overbelastet nervesystem

“Kære Heidi.
Det er altid meget nemmere for mig at være i min krop, i mit liv, når jeg har været hos dig. Mit nervesystem bliver beroliget og det bliver nemmere for mig, at nærme mig den tilstand efterfølgende. Ville ønske jeg kunne komme hos dig hver dag . anonym