Om mig

Som “afhoppet” akademiker har jeg en meget stor og dybt personlig erfaring med, hvad der kan ske, hvis vi “lever” i vores hoveder og ikke har kroppen med. Det har været tydeligt for mig, at vi kan tale og forstå os frem til mange ting, men hvis ikke vi tager kroppen med, så misser vi helheden. Vores krop har en visdom og erfaring, der er langt ældre end den vores bevidste hjerne har med sig.

Derfor er det blevet min vej at hjælpe andre med at genskabe og fordybe kontakten med den intelligente krop og finde vejen til den helhed du kan leve ud fra din sundhed og sandhed. 

 

Vores intelligente krop

Jeg arbejder ud fra oplevelsen og erfaringen af, at der er en dyb sammenhæng mellem kroppen og vores mentale og følelsesmæssige tilstand. En opfattelse af at kroppen altid reagerer hensigtsmæssigt. Vores opgave er at lære at lytte til det, den fortæller os. I vores moderne samfund er der meget, der kan forstyrre vores kontakt til vores oprindelig selv. Med træning i at lytte indad og i en større opmærksomhed på, hvad kroppen fortæller os, bliver det muligt at genfinde denne forbindelse.

Der findes mange måder at arbejde med at genetablere og vedligeholde den forbindelse. Jeg arbejder dels med sessioner på briks, samtaler og øvelser, og desuden med qi gong.

Jeg afsluttede i nov 2018 en mentoruddannelse i Biodynamic Stillness Touch, da den dybe og kærlige tilgang til transformationer er det felt, hvor jeg mærker, at jeg kan bidrage med den allerstørste forskel. Den biodynamiske tilgang og særligt Stillness Touch oplever jeg, som en nænsom og respektfuld tilgang og medspil til de processer, du som klient er i.

Behandlinger med biodynamisk kraniosakralterapi/Stillness Touch, søger kontakten med dit oprindelige Blue Print, det perfekte udgangspunkt, som vi alle har fra vores tidlige fostertilstand. Her igennem sker der ofte forbedringer af både akutte og “gamle” ubalancer i kroppen og energisystemet.

Læs mere under Behandlingen, Biodynamisk kraniosakralterapi og

Og så er der den smukke dybe qi gong form, Wuji Gong, som jeg har praktiseret siden 2013 og undervist i siden 2014. Min egen praksis er et væsentlig fundament, der også støtter mit arbejde med Stillness Touch og jeg elsker at dele formen gennem kurser og møder med andre udøvere.

WuJi Gong er en slags meditation i bevægelse, hvor man forbinder sig med jord og himmel og arbejder med at mærke sin indre kerne eller essens. Der er mange eksempler på at Wuji Gong har hjulpet folk af med smerter, stresssymptomer mv.  Læs mere under Wuji Gong og Wuji Gong Kurser

 

Hvis du vil se hvilke kurser jeg har taget, kan du finde det hele her.

Jeg tilbyder behandlinger i Mejlgade 95, baggården, 8000 Århus C.

Sms 2277 7379 for en aftale om tid eller skriv til mig på email: info@heididamsgaard.dk

Læs mere Om kraniosakralterapi eller Sted, priser og tider.