WuJi Gong – at leve indefra og ud

For mig er WuJi Gong en dans med naturens kraft, som skaber en stadig dybere og klarere oplevelse i mig, af at være Èt med Alt. Ud af den oplevelse kommer også en dyb tillid til, at alt kommer på sin rette plads, hvis jeg lader være med at stille mig i vejen for min indre sandhed. Min WuJi Gong praksis giver mig overskud til at håndtere de udfordringer livet byder på og til hurtigt at komme gennem vrede, frustration og bekymringer – tilbage til en indre ro og tillid.

 

Hvis du vil se, hvornår jeg holder kurser, forløb mv. kan du kigge her: Datoer, priser mv.

 

 

 

Lidt mere om WuJi Gong

I Wuji Gong laver vi en række rolige bevægelser, som vi gentager i alle 4 verdenshjørner. Vi hilser TAOens 5 hellige retninger, hvor jorden er den 5. I bevægelsen samler vi også energien fra jorden og himlen, balancerer vores feminine(Yin) og maskuline (Yang) energier i en flydende bevægele – dansen med Chien.

At lave WuJi Gong kan være meget beroligende og samtidig give fornyet energi, da vi arbejder med CHIen – den universielle livskraft, som vi alle er en del af. Essensen og formålet med WuJi Gong er, at vi åbner os for livet, for vores indre kerne og for at lade denne kraft udfolde sig i vore fysiske liv her på jorden. Når det lykkes kan vi leve uden anstrengelse og i accept af det, der ER.

Jeg kalder det “at leve indefra og ud

Følg min facebookside WuJI Gong – at leve indefra og ud