WuJi Gong forløb – forår 2019

Formiddagskursus i WuJi Gong formen. Start d.15. marts.

Så ligger det fast, at der er mulighed for at lære WuJi Gong formen på et 5 ugers forløb, med undervisning fredage ml. kl. 9.00 og 11.00. Kurset afholdes i Holistisk center i Mejlgade 95.

Prisen for kurset er 1499 kr og bare 995,- hvis du er medlem af Holistisk center.

Et link til kurset og tilmelding… finder du her 🙂

Er du interesseret så kontakt mig gerne – måske kan lige præcis dine ønsker for tid og ugedag opfyldes.

Indholdet på kurserne er overordnet det samme.

Kom i dybere kontakt med din sjæl og din kraft gennem denne indre praksis, der støtter dig i at (n)ære dine indre ønsker og behov. WuJi Gong er en Qi Gong form, som fungerer som en meditativ bevægelsespraksis som bringer ro og inviterer dig til dyb kontakt med dit sande (og dermed også sunde) Jeg.

Vi arbejder med Yin/Yang balance, de fem elementer og Tao`ens budskab om at flyde med livet, for derigennem at opleve mere glæde og vitalitet.

Du lærer hele formen samtidig med, at vi får nogle fordybende timer, der bringe ro til dit nervesystem og større balance i hele din krop.

Vi afrunder hver gang med en lille  meditation/visualisering, hvor du får lov at fordybe dig i energien, som vi har arbejdet med undervejs.

WuJi Gong er bevægelse uden anstrengelse er og for alle der har lyst til at finde en vej til indre fordybelse og samtidig støtte kroppens naturligt balancerende kræfter.

WuJi Gong formen har potentialet til at bringe dig i en dyb og fredelig kontakt med dig selv. Ind i en ro, hvor du kan føle tillid til den rejse, som dit liv inviterer dig på.

En lille indsats på 15 minutter dagligt, kan skabe stor forandring i dit liv.

Henover de forløbet lærer du og får formen godt indarbejdet. Og vi får også tid til at snuse til forskellige måder, at arbejde med formen.

Om WuJi Gong formen

Wuji Gong formen – eller Primordial Qi Gong, som den også kaldes er en enkel dybtgående meditativ form, som foregår gennem gentagelser af enkle rolige bevægelser. Bevægelse uden anstrengelse. Efter kurset er du klar til at  integrere formen i din hverdag, hvor du vil opleve ,at den støtter dig til at være mere rolig og fokuseret.

WuJi Gong formen indvirker også på din fysiske tilstand, som også bliver guidet mod balance gennem de bevægelser vi laver og formens “arkitektur”, der blandt andet er en balancering af de 5 elementer.

Forbedret søvn, mere overskud i hverdagen, mere energi og bedring af fysiske ubalancer, også skader, er nogle af de erfaringer WuJi Gong udøvere oplever.

Tilmelding på sms 22777379 og betaling via konto 5370-0318105 eller Myshop 60145   Skriv WuJi Gong i kommentarfeltet, tak.

Find ind i din indre visdom

WuJi Gong er blide bevægelser, som vi laver uden anstrengelse i en indadvendt tilstand.

Formen er designet til at bringe dig i kontakt med din indre oprindelse, for mig er det sjælen, måske er det noget andet for dig.

Det er helt i tråd med energien i WuJi Gong, at vi fordyber tilliden til vores egen sansning og forståelse af livet, vi lever.

 

At komme i dybere kontakt med naturen

At praktisere WuJi Gong kan fordybe din evne til at sanse – både dig selv og verden omkring dig.

Formen tager ca 15 min at udføre og det skønne ved Qi Gong er, at det ikke kræver noget som helst udstyr. Du skal bare have et sted at stå. Ude i naturen er der ekstra kraft på den indre bevægelse, du kan frembringe gennem formen.

På Kurset vil du lære formen og få den så godt integreret i dig, at du er klar til selv at fortsætte: derhjemme, i naturen, alene eller sammen med andre.

 

 

 

Tilmelding på info@heididamsgaard.dk

Har du spørgsmål kan du også ringe på 22777379

Du sikrer din plads ved at indbetale kursusbeløbet på konto 5370 – 0318105 eller mobilepay nr: 60145.

* Ved evt. firmabetaling tillægges moms 25%