Wuji Gong/primordial Qi Gong kurser – weekendkursus

Næste kursus 29. og 30. juni – mere info på vej.

Kontakt mig endelig hvis du er interesseret i et weekendkursus – eller et forløb.

Måske det kan planlægges, så det passer til dine planer. Og du kan også komme på en mailliste, så du får besked, når der er et nyt kursus.

Hold øje på fb siden: https://www.facebook.com/WujiGongatleveindefraogud

 

 

 

 

 

Om WUJI GONG:

Wuji Gong er en kort levende form, hvor vi samler energien fra det, som man i TAO kalder de fem hellige retninger: Øst, Syd, Vest, Nord og Centeret (jorden).

Udførelsen af Wuji Gong fordrer ingen anstrengelse, men der kan ske kraftfulde forandringer, både fysisk og psykisk i os, gennem en daglig praksis. Efter kurset er du klar til at arbejde videre på egne fødder.

Formen inviterer os ind i livets mysterie, vores eget og det fælles: Mikro- og makrokosmos.

På de to dage får du indlært formen: Lørdag arbejder vi med jordsekvensen og får en dyb grounding. Søndag føjer vi himmelsekvensen til og samler hele formen.

WuJi Gong er en blid Qi Gong form: en række enkle bevægelser, der udføres i en rolig, meditativ og indadvendt tilstand. Formen balancerer dine energier, både fysisk og mentalt. Formålet er som i meditation, at komme til en tilstand af tomhed. I WuJi Gong kommer vi bare derhen i gennem bevægelse. Når du bevæger dig i overensstemmelse med universets strøm af energi, skaber du balance i dig selv.

“Nature doesn´t hurry, – yet everthing is accomplished”, Lao Tzu

 

Hvad får du? Min intention er, at du ikke blot lærer bevægelserne, men at du i løbet af kurset får en klar og dyb fornemmelse af, at kunne give slip ind i tomheden, det ukendte, som er WuJi´en. Og at du mærker en balancering mellem himmel og jord – mellem feminint og maskulint, yin og yang i en oplevelse af, at livets universelle kraft – CHI´en, som vi kalder den, når vi laver WuJi Gong, kan strømme mere frit igennem dig.

Efter et kursus er du klar til at starte din praksis og integrere den, som det passer i dit liv. Når du har lært formen, skal du blot bruge ca 15 minutter dagligt for at få udbytte af din praksis.

Du kan også følge lidt med i WuJi Gong fællesskabet via

Find balancen med Wuji Gong

Tilmelding og spørgsmål foregår via mail. Info@heididamsgaard.dk eller mobil 22777379 Endelig tilmelding er gældende ved betaling. Ved evt. aflysning fra arrangør tilbagebetales kursusgebyr naturligvis.

Betaling er din endelige tilmelding og kan ske på mobilepay 60145 eller konto 5370 0318105

Hvis du må melde fra:betales kursusbeløb retur indtil en uge før kursusstart, fratrukket 100 kr i ekspeditionsgebyr.  Mindre end en uge før kursusstart fratrækkes 250 kr, eller du kan vælge at deltage på et kursus senere på året.

* ved evt firmabetaling tillægges moms 25%