Wuji Gong/primordial Qi Gong kurser – weekendkursus

Pt. ingen kurser planlagt, men er du interesseret i at lære formen, så tag gerne kontakt. Jeg sætter kursus op, når der er grundlag for at samle et hold, eller i er en lille gruppe der er interesseret. Mindre workshops med intro til WuJI gong, inkl f.eks guidet meditation kan også arrangeres – formet efter jeres behov. Kontakt mig på 22777379 eller info@heididamsgaard.dk.

 

Lidt indtryk fra kursus på det fantastiske Mariendal tæt på Beder, Århus.

Her bliver der trænet og mærket ind bevægelserne og energien.

På Mariendal en en unik mulighed for at lave Wuji Gong i tæt samspil ude i/med naturen og Jeg forestiller mig at tilbyde flere WuJi Gong kurser på Mariendal i fremtiden.

Lidt om WuJi Gong:

Udførelsen af WUJI GONG fordrer ingen anstrengelse, men der kan ske kraftfulde forandringer, både fysisk og psykisk i os, gennem en daglig praksis. Efter kurset er du klar til at arbejde videre på egne fødder.

Formen inviterer os ind i livets mysterie, vores eget og det fælles: Mikro- og makrokosmos. En praksis med WuJi Gong kan bringe dig i kontakt med nye lag af dig selv, uanset hvilke erfaringer du allerede har med meditation, mindfullness og energiarbejde.

På de to dage får du indlært formen: Lørdag arbejder vi med jordsekvensen og får en dyb grounding. Søndag føjer vi himmelsekvensen til og samler hele formen.

WuJi Gong er en blid Qi Gong form: en række enkle bevægelser, der udføres i en rolig, meditativ og indadvendt tilstand. Formen balancerer dine energier, både fysisk og mentalt. Formålet er som i meditation, at komme til en tilstand af tomhed. I WuJi Gong kommer vi bare derhen i gennem bevægelse. Når du bevæger dig i overensstemmelse med universets strøm af energi, skaber du balance i dig selv.

“Nature doesn´t hurry, – yet everthing is accomplished”, Lao Tzu

Hvad får du? Min intention er, at du ikke blot lærer bevægelserne, men at du i løbet af kurset får en klar og dyb fornemmelse af, at kunne give slip ind i tomheden, det ukendte, som er WuJi´en. Og at du mærker en balancering mellem himmel og jord – mellem feminint og maskulint, yin og yang i en oplevelse af, at livets universelle kraft – CHI´en, som vi kalder den, når vi laver WuJi Gong, kan strømme mere frit igennem dig.

Efter et kursus er du klar til at starte din praksis og integrere den, som det passer i dit liv. Når du har lært formen, skal du blot bruge ca 15 minutter dagligt for at få udbytte af din praksis.

Tilmelding, pris mv. 

Spørgsmål foregår via mail. Info@heididamsgaard.dk eller mobil 22777379 Endelig tilmelding er gældende ved betaling. Ved evt. aflysning fra arrangør tilbagebetales kursusgebyr naturligvis.

Selve kurset koster xxxx* kr. Betaling er din endelige tilmelding og kan ske på mobilepay 60145 eller konto 5370 0318105.

 

Hvis du må melde fra:betales kursusbeløb retur indtil en uge før kursusstart, fratrukket 200 kr i administrationsgebyr. Herefter er der som udgangspunkt ikke tilbagebetaling, hvis du må melde afbud.

* ved evt firmabetaling tillægges moms 25%

Deltager antal: min 6 max 12.

Hold også øje på fb siden: https://www.facebook.com/WujiGongatleveindefraogud