Qi Gong på arbejdspladsen

Kreativitet, medfølelse og handlekraft.

Med Qi gong kan vi skabe en dejlig stund, der kan bruges som afrunding, intermezzo eller som en skøn måde at samle energien, i den enkelte og gruppen, fra starten af dagen.

Et anderledes input til medarbejderdagen, firmafesten eller noget tredje?

En medarbejdergruppe sluttede deres temadag med en times workshop i mindeparken i Århus.

Jeg tilbyder workshop med blid qi gong, der giver deltagerne mulighed for at komme i en tilstand af flow og ro. Det er bevægelse uden anstrengelse, hvor alle kan være med*

Med Qi gong øvelserne skaber vi kontakt til den indre ro og vores eget center. Nervesystemet falder til ro og vi oplever mere flow og helhed. Det giver adgang til vores kreativitet og til et dybere lag i os selv.

 

Qi gong bringer sammenhæng mellem krop og tanker og vi får meget lettere ved at agere som hele mennesker med balance mellem handlekraft, medfølelse og kreativitet.

Den præcise ramme for workshoppen: tid, evt fokusområde osv. aftaler vi ud fra jeres ønsker og behov.

Kontakt mig for en aftale eller helt uforpligtende snak og hvad i kan bruge Qi Gong til i jeres virksomhed. Du er selvfølgelig også velkommen som enkeltperson på de kurser og forløb jeg laver.

www.heididamsgaard.dk mobil:22777379 og mail:info@heididamsgaard.dk

* personer med dårlig ryg, kan være udfordret af at stå længe, men kan få fint udbytte af at sidde ned, under dele af workshoppen.